Ett par rosa hyllor i metall från Coop bara!

Jag såg, jag köpte, jag segrade. Ja det gjorde jag verkligen! Damn vad jag älskar Coop och ibland så levererar de lite extra liksom. Som till exempel när jag fick syn på de här typ jordgubbarmedmjölk-färgade hyllorna i metall för 199:- stycket! Oh de är så fina!!! Så perfekt färg, så fint med de olika nivåerna på hyllplanen, så perfekt storlek, så bra pris, ja så himla himla bra! Gissa hur snygga de blev i vårt rosa sovrum? Eeeeeh rätt bra va! Skall fixa bild när det är bättre ljus.

De fanns i vitt också vilket säkert också hade varit fint men finns något i rosa är inte jag den som väljer vitt. Finns något i turkost är inte jag den som väljer vitt. Finns något i gult är inte jag den dom väljer vitt, osv osv i all oändlighet. Hursom, de bör finnas kvar på något Coop här och där så ut på jakt om du också vill ha dem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *