Idag är ingen vanlig dag…

Idag är det det här gullefjunets födelsedag!! Mitt lilla lammkött blir lite lite äldre. Denna finfina tårta hade inte jag gjort för övrigt så skall inte försöka ta på mig någon ära.

Äntligen har jag också lärt mig vilken som ÄR Carros födelsedag, innan blandade jag ALLTID ihop det med babycat Trulsas som är om tre dagar. Har varit nära att boka flygbiljetter med Trulsas personnummer och sådana grejer innan… Men nu har jag bara slagit till med värsta grejen och kan till och med Carros sista siffror vilket får ses som ett mirakel för jag är värdelös på andras födelsedagar, kan i i princip bara min. Men sin frus är ju ändå kutym att kunna:)

Såhär ser jag ut denna dag! Oklart varför vi bara har en hel helkroppsspegel i Elvis rum men nu har det råkat bli så. Kjolen för övrigt, köpt för ett par veckor sedan på Hyllis för att återkomma till denna fantastiska second hand affär, 10:- kostade den. L.o.v.e.l.y!

Ja så så ser det ut idag i krokarna!

Det är inte bara Carro som fyller år idag, även Jack som bor här på undervåningen och är Carros systerbarn fyller år, därför har det nu varit massa familj här och därför ligger jag nu uppe och vilar eftersom jag halvdör efter att ha umgåtts med flera samtidigt även om det är människor jag tycker mycket om.

Skall turbovila en stund till nu innan det är vår traditionsenliga lördagsmiddag. Varannan lördag äter vi middag hos Carros syster med familj på bottenvåningen av huset och varannan lördag äter vi middag här uppe. Rätt fantastiskt faktiskt:)

2 thoughts on “Idag är ingen vanlig dag…

  1. Grattis också till att ni har gift er! åh, så glad jag blev av att läsa det! Supergrattis! Började t’nka på dig helt plötsligt och började läsa din blogg som jag inte läst på lång tid för jag fick lust att starta en egen blogg idag (vegoblogg). Kul att vi båda blivit veganer igen 🙂 Man blir klokare med åren, heter det ju! 🙂 Krams Selma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *