Nya hyllorna!

Jamen såhär blev det ju förresten med hyllorna vi köpte! Rätt uppenbart vilken som är min plats i sängen förstår jag, kan ju ICKE sova utan flertalet bilder på mig själv ovanför huvudkudden <3. Höhö nä, det här är min hylla faktiskt:

Helt logisk nattdukshylla tycker jag. Mammas gamla Snobben, lite tiaror, Buttercup och Princess Ai (de representerar Carro och mig haha), fin porslinsfigur, min favorit porslinstax och ros i bubbla. Mamma köpte den där Snobben när hon och pappa flyttat ihop och hade en liten summa pengar kvar för resten av månaden, att köpa mat för var tanken. Att köpa Snobben för tyckte mamma när hon fick syn på den här. Väldigt fint tycker jag och relaterar gravt!

OBS! Gud så intimt av mig att visa både sovrum och berätta en mamma-anekdot, får nästan panik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *