Making babies!

Eh…wow! Mitt första försök att ta en panoramabild blev ju STORSLAGET! Minus att taket inte är sådär böjt som det ser ut som då… Men iaf, nu är det så mycket som behöver nämnas här… gardinerna! Till att börja med, de är nya från Rusta och kostade smidigt nog 99:- för två längder, tjohoo! Har en över nu men hittar säkert något bra ställe att sätta den på, rosa spets kan en ju inte direkt få för mycket av! Ja och sedan våra små bebisar!

När de blivit lite äldre skall de planteras ut i bland annat det lilla växthuset du kan se där på balkongen.. Också från Rusta, de små rosa plastkrukorna är OCKSÅ från Rusta, nu kan en typ tro att jag är sponsrad här, vilket jag lätt BORDE vara men inte är.. Hursom, så himla kul att det kommer upp små små sååååå spröda grödor! Blir helt rörd av de pyttesmå bladen, och rädisorna! De har helt LYFT ett lager jord:D Mkt rörd och stolt över dem, känner mig som moder jord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *