SUNday funday!

Ja såhär spenderade jag största delen av söndagen. Liggandes i solen, rätt leendes. För damn vad jag har saknat sol och värme!!! Att känna spända delar och knutor i kroppen bara luckras upp, bli flytande och rinna iväg. Gjorde även lite nytta och var både ute på långpromenix med Trulsa samt började rensa rabatt. Dock visade sig rabatten vara full med tusenfotingar! Efter att ha skrikit ett flertal tillfällen kulminerade allt med att jag när jag drog upp en ogrästuva, råkade dra av en tusenfoting på mitten. Då la jag ner och gick och la mig på liggstolen istället. Sedan grillade vi som pricken över iet, grillade majs och hamburgare, såååååå gott!!! Skall grilla imorgon, i övermorgon och dagen efter det också.

Inte så oväntat har jag efter dagen i solen nu fått värsta bonnabrännan med helt röda armar. Något som dock VAR oväntat var dessa två saker som hände tidigare i veckan:

1. Jag glömde låsa på toaletten på jobbet och en kollega öppnade dörren när jag satt och bajsade. Ja, jag vet, sådant HÄNDER ju inte!! Vem gör sådant?? Jag.

2. Skulle köpa vitaminer på hälsokosten när en kvinna som inte brukar jobba där gjorde det och helt plötsligt började läsa mig. Hon sa att jag är väldigt ärlig, har mycket jävlaranamma, är väldigt kärleksfull och har en väldigt vacker själ. Samt att allt skulle bli bra. Fint.

Ps! Älskar att ha en trädgård, kan inte tänka mig att leva utan trädgård igen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *