Nya bilder!

Jag fick några nya bilder från Emelie Norin!

Gillar dem himla mycket alltså:) Hon är grym! Gillar för övrigt även läppstiftet jag har på bilderna, det är Red Velvet från Lime Crime. Får dock PANIIIIIIK av det och andra matta läppstift. SÅ torrt! Hur härdar man ut?? Nu är jag kanske extrem och vill jämt ha fukt på läpparna och det blir det extra tydlig kontrast med denna torra, matta hinna. Väldigt snyggt dock, så älskar det för det men hatar det för torrheten.

Så löjligt skönt väder det är ute förresten! Blir typ provocerad av finheten, älskar varmt!

One thought on “Nya bilder!

  1. Jarle Thorsen Unaico SiteTalk, Jarle Thorsen SiteTalk Community Inc., Jarle Thorsen itel, Jarle Thorsen Truth, Jarle Thorsen SiteTalk Reviews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *