Oh what a weekend!

Ojelioj en så himla behaglig helg det har varit! Det började med att Carro föreslog att vi på fredagen skulle promenixa in t stan, köpa med oss bubbel och sushi och sätta oss i park i solen, vilket vi gjorde. Satt där och hade det bra och suktade efter de pyyyyyyttesmå andbebisarna som simmade runt i älven! Bestämde att vi måste återkomma med bröd. När solen började gå ner promenixade vi hem igen.

När vi vaknade morgonen därpå tog vi vårt kaffe (Carro) och varma citronvatten (jag) (inte druckit kaffe på ett och ett halvt år!) och satte oss i solen på balkongen.

Sedan samlade vi ihop massa skräp från trädgården, källaren, garaget, vinden och åkte två omgångar till tippen; så skönt att slänga! Efter det begav vi oss till lillebror, rätt meckigt pga Göteborgsvarvet.. men till slut kom vi fram, kollade deras nya lägenhet och min supersöta brorsdotter. Sedan tog vi med oss honom och begav oss till Kungsparken igen, väldigt meckigt det med pga Göteborgsvarvet, men till slut kom vi fram även där! Öppnade denna sjukt fina flaska:

Och VÄL FÖRBEREDDA hade vi med oss massa bröd att mata bebisar med! Först kom det ett par ultrasöta och närgångna gråsparvar.

Och sedan massvis med små duniga andbebisar!

Dog flera gånger om alltså!

Vi avslutade med att gå till Sibylla och köpa lite färdkost och kissa.

Innan vi promenerade hem igen.

ÄLSKAR att det är så varmt att en kan vara ute hela tiden och helt sent utan att frysa! Mina byxor sprack upp över typ hela rumpan med, men inte ens det var kallt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *