Sola och bada!

Ehm WOW en sån helg! Och aja aja, jag har väldigt annorlunda önskemål på en helg nu än för några år sedan men nu är ju nu och nu gillar jag annat än då. Hursomhelst! Igår åkte vi t vårt lilla hus på landet och spenderade ett dygn där. Vill kunna vara där längre men blir så svårt med Trulsa, vill inte lämna honom själv längre ön ett dygn och han HATAR att åka bil, sitter och flåsar med öppen mun och uppspärrade ögon, har helt svettiga trampdynor, fäller av sig typ hela sin päls och låter dessutom helt ångest. Nu tar det typ bara 35 minuter eller nåt att åka dit men den ångest som hinner flöda på den sträckan gör det svårvärt. Dessutom är han en 13-årig innekatt som går ut och går promenader eller hänger på trädgården i KOPPEL. Jag vågar inte bara släppa lös honom hur som helst om han följer med, han kan ju bli livrädd för något, dra till skogs och inte hitta tillbaka! Så då får jag ha honom i koppel hela tiden och det är rätt oavslappnat, han kan ju inte sitta inne i vårt lilla hus som lätt blir supervarmt hela tiden för då blir det ju totalt ovärt för honom. Dilemma. Det vi funderar mellan nu är två alternativ. 1. Bygga en liten hage t honom. 2. Skaffa en gps som han kan ha på sig. Alternativ 2 känns bäst egentligen, då kan han ju gå omkring löst och vi kan se via en app vart han är, dock kan han ju tex ta sig t en väg och bli påkörd. Går typ en bil var femte timme där men vore ju så typiskt. Jag är också rädd att någon skall ta honom, andra kanske tycker att det är orimligt att någon skulle ta en lätt överviktig, stor, bondkatt. Men hallå, han är faktiskt det gulligaste i värden. Mm dilemma som sagt! Någon som har något tips? Kanske någon som varit i liknande situation? Mm sidospår där, skulle ju egentligen bara skriva om hur bra det har varit men aa, kom att tänka på.

Hursomhelst! Jag borde kanske ha tagit en miljard bilder för att visa idyllen men nej, nu finns iaf bilden ovan på mig, Elvis, L-S och våra flytande drickor! Jag har en glutenfri öl i en enhörning med regnbågsman, iiiiiihk vad fint! Ja och vi badar i sjön då. Jag föredrar givetvis att bada i hav men här är det sjö så what to do?:P Vi har badat massa, solat, gått runt utan smink och i princip utan kläder hela helgen, grillat, spelat basket, druckit bubbel och haft det allmänt finfint. Nu är både Carro, Elvis och jag totaldäckade av all lugn och ro och framförallt; sol.

En så fantastisk sak som jag upptäckte först inatt är att The Distillers har återförenats!!!!! Det är mitt allra bästa band och jag har ALDRIG sett dem live! Jag hoppas hoppas hoppaaaaaaaas de kommer till Europa och spelar! Helst Sverige men jag kan tänka mig att åka iväg för att se dem också!

Är såklart inte alls redo för måndag imorgon, men kommer bli en bra vecka. Jag skall ha två lektioner om mens, det kommer vara HBTQ-dag på skolan och dessutom kommer vi ha våran Pride-festival som vi jobbat med ett tag, på skolan då. Så roliga saker iaf:) Om jag har förstått saken rätt så har det även bestämts bakom min rygg att jag skall hålla någon form av tal på vårt Pride.. så får väl fila på det…

Jajustja det är ju mors dag idag också, Carro och jag har fått varsitt fint prydnadsblad av Elvis som nu står här i sovrummet, han är så söt alltså!

4 thoughts on “Sola och bada!

  1. Jag har en kattgård till min katt. Byggd av reglar och hönsnät, typ 2×2 meter stor, så jag kan ha utemöbler där inne och sitta där med kissen då och då. Kostade kanske 1500:- i material att bygga. Rekommenderas! Tryggt och bra men ändå lite rörelsefrihet. Går ju att bygga massa spännande hyllor och krypin också.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *