Trött in absurdum!

Ja här sitter jag och rättar lite böcker på min rast och är så SJUKT TRÖTT! Fattar inte vad det är med mig. Varit som en zombie både igår och idag, känns verkligen som att jag går som en zombie haha… Vad kan det vara? Är det att kroppen börjar fatta att semestern snart är här så lika bra att börja koppla ner? Är jag helt plötsligt pollenkänslig? Har jag inte återhämtat mig från blodprovet ännu? Är det för att det har blivit lite kallare ute? Fattar ej! Är det norm att vara såhär trött nu? Är det någon annan som är det? Håller jag på att bli sjuk? Damn, frågorna är så många!!

2 thoughts on “Trött in absurdum!

  1. Jag skulle kunna tänka mig att det är pga upplevelsen med blodprovet, jag blir iaf jättetrött av psykiska påfrestningar, vilket det nog var för din del, vad det verkar i inlägget om saken. Kroppen blir så uppjagad av panikångestkänningar fly eller fäkta, nu är det på liv eller död tror den, för den tar ju dina tankar och känslor på allvar.. Hoppas att du piggnat i nu. Du överlevde 🙂 När jag är hos tandis, vilket jag har obehag för, eller på MRT undersökning vilket kan väcka min klaustrofobi, så fantiserar jag att jag är på något helt annat ställe, eller tänker på människor och djur jag tycker om, helt uppe i min tankevärld, det funkar oftast, det finns ju lugnande piller att ta till men men de vill jag helst undvika. Martina skriver bra om ångest tycker jag : https://martinajohansson.se/biohacking-vid-angest-aterhamtning-och-livsbalans-del-3/

    • Ja det var säkerligen en stor del i det hela! Blev förkyld också men vem vet, det kanske var pga trötthet som var pga blodprov.
      Bra knep! Jag har ju lätt för att flyta iväg i andra tankar vid andra tillfällen så borde ju funka då med men icke sa nicke, fast medveten om situationen som sker..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *