Skolavslutning och sånt..

I torsdags var det skolavslutning! Detta firade jag med att ta en selfie på jobbtoaletten. Ajamän ny klänning har jag också. Avslutningsanpassad genom att jag sytt ihop urringningen med en hel del stygn.

Jag var ju dessutom på två avslutningar, Elvis på morgonen och min skolas på eftermiddagen. Så många gråtlägen! Barnsång, finklädda barn, kyrka, ännu mera barn, säga HEJDÅ till mina elever eftersom de slutade trean nu och jag skall jobba i en ny etta till hösten. Och för att påminna lite om hur fantastiska mina elever har varit så denna teckningen:

Alltså I love them! Ja och så få massa fina presenter på det. Så jag reagerade som jag gör när saker blir FÖR känslosamma, byggde upp JÄRNMURAR. Någon mer som har denna skyddsinstinkt? Både praktisk och märklig..

Oh jag blev så himla stolt också för föräldrar sökte liksom upp mig bara för att tacka för hur bra värderingar jag gett just deras barn, så fint så fint!!

Igår inledde vi förresten vårt liv som stödfamilj! Skall ha en 8-årig tjej hemma hos oss en helg i månaden framöver. Det gick jättebra och jag är så himla glad att vi skall göra det här, känns så bra att kunna hjälpa till lite.

Aja nu skall jag återgå till att umgås med min fru i lugn och ro i soffan. Ha en fin söndag! <3

Har du inget att göra idag kan jag förresten tipsa om att lyssna på P3 Historia, såå himla intressant!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *