Uppdatering ang Trulsa igen

Min älskade älskling.

Nu blev det det där som jag befarade, att de hittar nya saker. De sa inget om blåsljudet idag och jag var för ledsen för att komma ihåg att fråga. Däremot pratade de om blodsbrist, vilket kan vara en följd av vätskebehandlingen, att det spär ut blodet. De skall testa det och ringa i eftermiddag när de vet. Kan vara tumörer, får inte vara tumörer. Jag har lovat honom att aldrig börja behandla honom för cancer, har sett det på för nära håll, vill inte.

Det verkar inte vara akut njursvikt, “bara” kronisk. Och då under jag nu vad vätskebehandlingen gör för nytta? För den är mot akut. Och kan späda ut blodet.

Delar av mig vill just nu bara ta hem honom, ge honom medicin, se till att han äter, ge honom all kärlek, försöka få honom frisk på det sättet. Varför skall han vara där om behandlingarna inte funkar? Skall fråga det sedan. Och ta ett beslut efter det.

Har inte varit såhär ledsen sedan mamma dog. Har aldrig varit närmare att tänka jamen droger och rakblad igen kanske? Men skall inte såklart, i sådana fall hade jag gjorde det för länge sedan. Men vill bara bedöva mig från allt, inte känna av något.

Har hopp ibland, starkt hopp. Men så rasar allt och jag bara kan inte. Känns som att ingen kan förstå, som att alla bara tänker “men det är bara en katt”, inte de i min närmsta närhet såklart för de vet ju vem han är. Vill att alla skall veta vem han är, hur speciell han är, hur bäst han är. Hon jag pratade med sist på sjukhuset sa det också, att hon förstår att jag inte vill ge upp honom för han är verkligen en speciell katt, så snäll, så gosig.

Han är så jävla bäst och jag vill bara ha honom här nu. Han måste bli frisk, måste måste MÅSTE.

2 thoughts on “Uppdatering ang Trulsa igen

  1. Om njurarna inte fungerar som de ska så samlas allt ‘avfall’ där och är av ondo för kroppen blir liksom ‘gifter’ i kroppen! Kronisk kan betyda att xa vätska är nödvändigt för att spola ut gifterna. Tänk dig dialys! Håller tummarna nu ? kram

    • Ja precis och de släpper ut protein i urinen stället för att behålla det. Hade han varit människa hade han fått dialys och även behövt njurtransplantation
      , men de gör inte njurtransplantation på djur i Sverige. Hade gett honom båda mina njurar om det hade varit möjligt.
      Tack! Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *