Trulsa mår bättre idag!!

Han mår bättre idag! Ja han har fortfarande allvarlig njursvikt och han fick en injektion med EPO igår, hormoner som skall få igång hans produktion av röda blodkroppar, njursvikten gör att han inte producerar själv. Men idag är han piggare, gosigare och äter! Så himla himla skönt att höra något positivt. De kunde inte ens höra om han hade något blåsljud på hjärtat längre för han spinner så högt. Kan ju låta negativt men för mig blir det bara sol i hjärtat av det för det låter som att han är på väg tillbaka. De kan inte lova något, det kan handla om dagar, månader eller längre. Men han lever. Han lever och han mår bättre, det är allt som är viktigt nu.

Den här väntan på att de skall ringa. Att inte vilja något mer än att de skall ringa men att bäva det mest av allt. Ringer de för tidigt betyder att det är något akut, ringer det för sent funderar jag på om allt är över. Och jag brinner och jag är el och kroppen är inställd på inget annat än att de skall ringa. Jag vill att de skall ringa hela tiden för att berätta hur han mår men ringer de utanför satta tider så betyder det att något är väldigt fel med honom. Jag lever runt dessa telefonsamtal, de är mitt stomme medan jag själv är helt borta. Jag har ingen hunger, till och med vatten smakar annorlunda. Jag har inget sömnbehov och när jag väl somnar så somnar jag med ett hjärta som bankar sönder både lätt och hårt på samma gång. Jag vaknar med ett hjärta som bankar sönder både lätt och hårt på samma gång. Det surrar i benen, surrar i hela kroppen. Den totala rädslan blandas med hoppfullhet blandas med den totala rädslan blandas med hopp.

Jag vill veta och jag vill inte veta. Allt jag vill är att ha honom här, att han är färdigbehandlad, att behandlingen funkar till slut att han får komma hem och bli ompysslad här. Bli frisk.

Nu är första dagen sedan i måndags det har gått över en timme sedan jag grät. Och hoppet är större än innan.

Skall försöka vara stark och glad idag, det måste sända ut så mycket positivare signaler till honom och hela universum än det andra. Jag skall försöka midsommar, fira livet. Försöka. Fira honom och att han mår bättre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *