Dagens NMR är gårdagens SD

Det kan inte bara vara jag som ser det? Där NMR är nu var SD för bara några år sedan, då var det de som marscherade runt, var öppet rasistiska och spred sin rasistiska propaganda. Nu sitter de i riksdagen och är ett av Sveriges absolut största partier, allt är lite tillfixat, åsikterna har tonats ned men ligger där till grund för deras politik ändå.

Vilka som är morgondagens NMR vill jag inte ens tänka på, ej heller vart NMR kan befinna sig om några år.

Jag tar en paus i sorgen för jag måste skriva om det som pågår nu, just nu i dagarna. NMR fick inte tillåtelse att stå bland övriga partier och organisationer i Almedalen detta år, men de fick likväl tillåtelse att vara på Gotland och hålla sina torgmöten. Jag antar att många har sett videos på vad de gör mer? De går runt och trakasserar oliktänkande, och de tar till våld. Polisen?! Polisen vart är du?! Är du ute och skyddar morgondagens Hitler nu igen? HUR kan nazister få tillåtelse att demonstrera, sabotera, trakassera och hålla sina jävla möten och sprida sin skit?? Nej, det ingår inte i demokratin för NMR är EMOT demokratin, ingenstans skall det få utrymme. Låt dem sitta och trycka på sin kammare och tycka vad de tycker då men att hålla på att sprida det i den takt de gör?? Helt oacceptabelt!

Skulle NMR kunna ha blivit så stora och få så mycket utrymme om SD inte var ett så stort parti? Nej, för hatet har normaliserats, gränser har flyttats. Skulle Jimmy Durmaz i svenska herrfotbollslandslaget fått så mycket rasistiska påhopp nyligen om inte SD var ett så stort parti? Nej för hatet har NORMALISERATS.

SD är ett rasistiskt parti, men tänker de som röstar på SD för att “de är de enda som gör något åt invandrarna” på att SD även är ett kvinnofientligt och HBTQ-fientligt parti? (Kan iofs tänka mig att de inte bryr sig om det, att rösta på SD känns inte förenat med att vara engagerad i kvinno- och HBTQ-frågor direkt..) SD vill återinföra sambeskattningen som togs bort på 70-talet eftersom den hindrade kvinnor från att komma ut i arbetslivet. De vill att kvinnor skall vara hemma med barnen. SD vill förbjuda samkönade par att skaffa barn eftersom “alla barn skall ha rätten till en mamma och en pappa”, men SD, alla barn HAR inte en mamma och en pappa, inte ens de som blev till av en kvinna och en man. Detta står alltså i deras partiprogram, men kommer de till toppen, tror du att dessa saker skulle tonas ner då? Eh nej, snarare ökas upp. Det vi ser i partiprogrammet är bara toppen på isberget av vad SD står för. De extremt sexistiska, rasistiska och homofoba kommentarer SD-politiker fäller som ibland kommer upp till ytan och sprids; toppen på isberget.

Kom ihåg att röstar du på SD så röstar du emot att min fru och jag skall få skaffa barn.

NMR är en nazistisk organisation, deras åsikter är så skruvade att jag inte ens vet vart jag skall börja. De är emot ALLA förutom heterosexuella etniska svenskar, män, antar jag då för de är inte direkt kvinnokamp de står för, snarare direkt tvärtom. De vill inte bara att min fru och jag inte skall få skaffa barn, de vill att det skall vara STRAFFBART att vara homosexuell. Och de är emot demokrati. De är EMOT demokrati, ändå tillåts de marschera, demonstrera och trakassera. Det är så ABSURT.

Vänd det här nu, låt inte hatet normaliseras och gränser för vad som är okej flyttas ännu längre bort. Ingen kan göra allt men alla kan göra något och det du kan göra är att som en start rösta på ett parti som inte strävar bakåt, rösta på ett parti som inte gör att hatet normaliseras och att fler antidemokratiska rörelser får mer fotfäste. Ta ditt ansvar så vi slipper leva i ett land där rasism, sexism och homofobi är standarden.

4 thoughts on “Dagens NMR är gårdagens SD

 1. Fast nu VAR det ju ingen “hatstorm” kring Durmaz, om du läst någon form av media de senaste dagarna. Och det är ju tyvärr så att det är tack vare all uppmärksamhet i media som NMR ens finns. Och det är likaså medias fel att SD blivit så stora. Invandringen ÄR ju ett problem som finns, det är ju ett faktum. Flertalet av de som röstar på SD funderar nog inte så mycket på homosexuella personers rättigheter, lika lite på kvinnofrågor och HBTQ-frågor. De bryr sig inte om ifall du och din fru skaffar barn eller inte. Det är invandringen och den helt misslyckade integrationen som är den viktiga frågan. Är hyfsat säker på att jag har rätt. No offence!

  • Det var extremt mycket rasistiska kommentarer efter matchen och jo, det kallar jag för hatstorm.
   Det ”problemet” som finns med invandring är att folk, MÄNNISKOR, behöver fly från sina hemländer, många för sitt liv. Sedan som ett plus i kanten så möts de av förakt när de väl lyckats komma till ett land där de borde få vara trygga.
   Nej, det är ju precis det jag skriver, men det är jävligt mycket mer skit UTÖVER rasismen som de röstar på och som därmed kommer praktiseras om SD fortsätter att vara såhär stora.

 2. Tyvärr rider SD bara på den sk invandringen och många ger sin röst pga detta och ‘skiter’ i eller dumma nog att strunta i vad de står i övriga frågor!!! Tyvärr också att journalister hjälper till att driva deras fråga ? Helt galet om SD blir större!!!

  • Ja jag vet men det är så sjukt hur man bara kan ta DEN saken (också sjukt hur många som då STÖR sig på invandringen ens) och inte ens titta på det andra?! Kvinnor som röstar på SD är ju helt galet. Men å andra sidan, om bara kvinnor hade rösträtt hade SD aldrig kunnat bli så stora..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *