Äta rödbetor naken

Mm såhär classy var jag igår, fixade luggen med en toarulle och åt rödbetor med chevrè och valnötter i bar överkropp eftersom det skvätter så himla mycket. Så gott! Så ickeveganskt! Men jag är inte vegan just nu. Just nu överlever jag.

Det är så konstigt att vänja sig vid livet utan en Truls. Det kommer ju in i ALLT. Jag är så van vid att vika tvätten snabbt för att han inte skall håra ner allt eftersom han alltid ville vara med och vika tvätt, så van vid att lägga undan den direkt när den är vikt för annars har han högarna som madrass och kuddar och hårar ner dem. Varje morgon dricker jag en kopp varmt citronvatten i sängen innan jag går upp, så van vid att spilla ut hälften för att han skall gosa med både mig och koppen att jag nu spiller ut det själv i ren hets och vana. Så van vid att han möter mig när jag kommer hem, så van vid att säga hej till honom, lyfta upp honom och pussa och nu bara nej, ingen där nere på golvet som kommer rusandes och jamandes. Jag får liksom lära mig livet helt på nytt och det är så TOMT. Är så van vid min pälsiga lilla stora mjuka finaste Trulsa.

4 thoughts on “Äta rödbetor naken

 1. Det är tungt med sorg, och viktigt att sörja.
  Läste att människan har fyra grundkänslolägen; glädje, rädsla, ilska och sorg. Förkortning GRIS. Tyckte det var intressant.

  • Mm det är ju det. Vill inte sörja mer resten av livet nu, känns som att jag har gjort det nog liksom.
   Ja, intressant! Så jobbigt att tre av fyra är ickebra dessutom..

 2. Det kommer lätta, men smärtan i en sorg är fruktansvärd.

  Försöker tänka positivt ang de fyra känslolägena, att man inte kan kräva av sig själv att vara glad jämt. Eller av andra, det är ju bara 25 % chans att man är glad, samtidigt som många förväntar sig denna känsla.
  Hoppas du får känna mer av bokstaven G i Gris snart.

  • Ja fy alltså, borde finnas en kvot för hur mycket sorg en kan få känna i sitt liv, och då borde min kvot vara FULL.
   Nej det är samt! Tack det hoppas jag också:) Och att du med får såklart!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *