Omnipollos – testat konstiga öl!

Idag tog jag med min allra käraste – min fru alltså – på dejt! Vi gick till Omnipollos som är relativt nyöppnat i Göteborg. Det är ett ölställe med some icing on the top! Jag är ju mest för en stor stark när det kommer till öl, extrem o-ipig och sånt men här brann jag för att testa diverse konstiga öl! Vi testade Space Food och Marion

Det var en IPA (mm men ändå) med bland annat spunnet socker-smak och vem kan motstå en sådan info?? Samt en mjöd med blåbär, björnbär och hallonsmak, rätt vinig, eller rätt häxblandig för att vara ärlig haha. Smakade dessvärre inte så mycket spunnet socker om den där IPAn heller, milkshake stod det i beskrivningen, men nej. Fast god för att vara en IPA. Desto bättre blev det vid nästa inköp!

Sqelerisque Bolivia som var en öl med 50% chokladsås!! 10% alkohol dessutom. Den var som en chokladsoppa, hade kunnat bli både mätt och full på den om jag hade velat antagligen. Sååå god!! Carro som inte gillar choklad direkt rynkade på näsan och tyckte att den luktade farinsocker bara. Men så god alltså.. chokladen med den där lilla öligheten och kolsyran mMm!! Det är även en Aniara där, en citron veteöl med GLASS i, glassen är gjord av själva ölen. Väldigt sur, men god och kul med glass.

Här är jag glad i hågen med chokladölen!

Ja, jag har färgat håret rosa nu. Försöker göra mig själv glad genom att se rolig ut i spegeln.

Vi åt också, fish n chips, vilket var väldigt gott. Fisken var panerad i surdeg och öl. Hann inte ta någon bild på maten, den bara slank ner.

En gammal kompis jobbade där, han avslutade vänskapen med mig på Facebook för flera år sedan efter att han hade tyckt att jag hade förstört en fest, men det hindrade tydligen inte mig från att beställa mat och dryck utan att se om han spottade etc i det hela. Var gott ändå! Han gav oss till och med rabatt såg jag på kvittot sedan. Trots detta var det rätt dyrt. Den lilla mjödet kostade tydligen 89:- för en dl! Chokladölen kostade 99:- oops.. Hade vi ju inte alls råd med men mm behövde göra något jag inte gjort innan. Dricka dessa märkliga öl då tex. Är glad att vi gick dit och fick dessa smakupplevelser! Kan VARMT rekommendera ett besök samt att dricka chokladölen, yummm-iiii.

2 thoughts on “Omnipollos – testat konstiga öl!

 1. Haha fyy, folk som ev. spottar i ens mat.. ! En liten skräck i mig även om jag finner det föga troligt att det händer särskilt ofta… kan vi väl säga iaf… ?? Ugh >< Konstigt att honom att ge rabatt, eller, förstår ej att avsäga bekantskap och sen ge rabatt haha men bra för er 🙂
  Chokladsåsöl låter ju bara gudomligt!! Måste söka mer efter detta/liknande!
  Och fint med rosa hår! *töntiga hjärtögon* har själv den färgen (bl.a).
  Definitivt värt att se roligare ut i spegeln 🙂

  • Hehe ja en rätt jobbig tanke.. Men nej, det händer säkert aldrig^^
   Haha ja! Men var många år sedan nu så han kanske hade släppt det lite, eller så bar det det dåliga samvetet för vad han gjorde med maten haha..
   Ja du måste prova den! SÅ god alltså!
   Tack! Mm rosa är en så himla bra hårfärg som är extremt lätt att återkomma till:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *