Guns n Roses igår!

Igår var jag på Guns n Roses på Ullevi! Wihoo vad kul det var att äntligen se dem! Älskade dem gravt när jag var liten och sedan har de liksom alltid funnits med även om jag inte lyssnat riiiiktigt lika aktivt på dem som när jag hade deras skivor på köpta band och lyssnade om och om igen:)

Det var en låång konsert, mer än tre timmar lång. Så många låtar hann spelas. Paradise city två gånger till och med, jag trodde de skulle köra den först men där hade jag fel för en gångs skull i livet…

Vi stod rätt långt bak för det var så sjukt mycket folk! Men efter ungefär halva konserten tröttnade jag på det, gav alla mina ägodelar till Carro och begav mig framåt. Redo för moshpit haha men det var lugnt där också när jag väl knött mig fram. Som pricken över iet blev jag jättekissinödig när jag stod där framme, vägrade såklart ta mig bakåt igen så satte mig rakt ner och kissade på plats, är ju ändå bara 37 år! Mm den åldern innebär att jag har BRAINZ och därför tog detta visa val:) Var fullt med människor runt mig så tror i princip inte att någon märkte vad som hände.

Det var lite som Ex on the beach för mig för både R och Carros kompis som jag höll på att träffa innan Carro och jag blev ihop var där, men no drama. Däremot kändes det som att det var drama på scen, Axl och Slash interagerade inte med varandra en enda gång. Axl för övrigt, damn vad han har gått ner sig.. Var väl ingen chock direkt eftersom jag har sett bilder men ändå. Fräschhetslistan ser ut såhär:

1. Duff

2. Slash

3. Axl

Ja för de tre då alltså.

Borde kanske göra en lista över bästa låtar också men… var så många bra! Dont cry var ju helt löjligt bra, så även Used to love her, och mm Paradise city såklart. Bland massa andra..

Jag tog typ noll bilder av någon anledning haha men iaf den ovan med Kristians mobil eftersom han var med mig där framme och inte hade gett bort alla sina ägodelar som jag. Sedan även denna med Mikael utanför bajamajorna när jag egentligen bara skulle kolla i mobilkameran hur jag såg ut egentligen

Ja så så såg jag ut tydligen! Jamen en väldigt bra afton. Babybrotha var såklart också där eftersom han är hardcore fan, han stod i golden circle så han kom ju längre fram än mig då:) Men sågs innan och tog en öl efter iallafall. Ja det var min Guns n Roses redogörelse det!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *