Höstplaner..

Ja såhär ljuv var jag igår! Innan jag fick krispanikvärmeslag och fick sätta upp håret och ta på mig en kort och tunn klänning.

Sista dagen på semestern idag, känner mig inte alls redo att börja jobba imorgon igen! Jag ÄLSKAR att vara ledig.

Mennnn mennnn någon gång framöver skall jag väl lyckas med att inte jobba igen.. Eller ja, det är jag rätt övertygad om att jag kommer lyckas med:)

Har lite mål inför hösten och ickesemestern som jag ändå ser fram emot att jobba med. Framförallt är det LUGNET, som jag skall hitta. Balansera mig och bli lugn, inte flyga iväg i miljontals tankar så lätt. Skall meditera mycket, söka upp så många lugna yogapass jag kan i veckan. Jorda mig, fortsätta gå barfota så mycket jag kan. Måla. Läsa. Dricka mycket kamomillté.

Andra målet är att rena. Både mig och mitt hem. Dricka vetegräs och spirulina. Mycket vatten. Börja använda fluorfri tandkräm igen. Inte dricka vatten ur Pet-flaskor utan skaffa en i ett bra material. Inte ha lunchlådor i plast, ha en i glas. Bära med mig mina kristaller, elda mycket vit salvia. Dricka mitt egenhopplockade örtté. Återgå till helt vegansk kost. Sluta snusa igen. Äta örter och tillskott som hjälper till att rena kroppen från gifter.

Jamen det här skall nog bli bra! Projekt är bra att ha och att va. Dessutom blir mindre kul saker, såsom höst och ickesemester så mycket roligare med planer.

Vad har du för planer för hösten? Och har du något tips till min lilla hälsoresa?:)

6 thoughts on “Höstplaner..

 1. Låter som bra grejer! Dock: min syrra använde fluorfri tandkräm och hon fick emaljskador som inte går att göra nåt åt.

   • Finns flera olika sorter fluorfri tandkräm men vet inte vilken sort. Finns ju socker i nästan allt nu för tiden och alla tandläkare kan ju inte ha fel att fluor behövs tänker jag. Ibland måste man ju välja nåt som inte är helt bra när alternativet är ännu sämre.

    • Mm fluor är ju bra för tänderna men ett gift för kroppen så väljer bort det ändå. På samma sätt som socker inte behöver vara i allt (eller äggvitepulver som irriterande nog finns i typ ALLT) så behöver ju fluor inte finnas heller. Bättre att försöka undvika socker mer då:)

 2. Vill bara önska dig Lycka till i dina höstplaner 😉 en sak jag tänker på att gör en sak i taget och låt det vara så, innan du tar nästa sak och att jorda sig låter verkligen bra!!! Men blir lite orolig gällande tandkrämen som någon skrev ovan…. undra vilket märke det var eller om det gäller alla? Ska till tandläkaren snart – ska fråga! Må gott och Kram

  • Tackar!
   Tandläkare förespråkar ju fluor så de kommer nog inte rekommendera någon som är fluorfri.. Detsamma och kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *