Läppuppdatering och bestizbrunch!

Okej en liten lättnad har uppstått med mina läppar. Gick till apoteket igår och bad om det bästa de hade, apotekaren konstaterade att läget nog beror på för frekvent användande av läpp-produkter vilket såklart var kul för Carro att få konstaterat, mindre kul för mig som vill ägna mig åt konstant smörjande. Hon rekommenderade iallafall en hydrokortisonsalva som jag köpte och believe it or not men det blev med ens mycket bättre! De torra bucklorna försvann, den nariga huden under läpparna blev mycket mindre. Nu gäller det bara att inte bli beroende av DENNA salva. Hydrokortison är såklart inte så bra att ägna sig åt men känns bättre än alternativet jag funderade på, att bara klippa av dem.

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min bästa kompis födelsedag!

Elvis och jag var ditbjudna på brunch och oh en så delikat brunch!

Bubbel på förmiddagen får ju hela dagen att bli extra bubblig! Hälsar barnen, hähä nä skoja.

Sedan tog övriga manliga brunchdeltagare på sig matchande kläder med Elvis och vi begav oss ut på äventyr i närområdet:)

Tänk en sådan lyx det är att ha en så bäst bästa kompis som jag har!

Vem behöver liksom några andra kompisar då? Ja inte jag uppenbarligen som nöjer mig gott och väl med den här <3

One thought on “Läppuppdatering och bestizbrunch!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *