Bleachin the night away!

Alltså jag har varit sååå rädd för att bleka håret eftersom jag har haft en känsla av att allt kommer ramla av haha. Därför har jag de senaste åren FÄRGAT håret ljusare och det typ senaste året inte gjort något alls för att få det ljusare vilket har lett till många illatillmods-känslor hos mig som vill vara platina. Men för några nätter sedan när jag inte kunde somna insåg jag med full kraft att men hallå, blek håret för guds skull! Ramlar det av så gör det och då får jag väl ta det då, ha rakat hår bara. Såå jag laddade ett par dagar och igår körde vi den starkaste blekningen här hemma^^, ingen idé att mesa ur tänkte jag! Trots att jag tidigare fått en allergisk reaktion av den. Men ändå ingen allergisk reaktion denna gång och inte heller något håravfall, tjohooo!

Liquid courage.

Mellow yellow! I med en silvertoning på det och idag, dadadaaa!

Eeeh känns det helt underbart att vara ultrablond igen? JAAAA!!! Behöver silvertona det mer såklart men blonde is back och det känns bättre än ever!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *