Råd mig!

Hopp och hej här har vi en sliten liten (nej skoja, stor) 37-årig fritidspedagog såhär i slutet av veckan!

Nu sitter jag dock här med ett glas vin och har avnjutit en deeeelikat vegetarisk kebabtallrik som min mästerkock till fru tillagat så nu är minerna desto gladare!

Men hello det var ett tag sedan vi interagerade med varandra. Nu vill jag höra ifrån er! Såå jag har en fråga. Om du hade håret som synes på bilden, vad skulle du göra av det då? Eller om inte du, vad tycker du att JAG skall göra? Nu är det ju blondt som jag vill, skall bli vitare såklart bara men jobbar mig med silvershampoo. Men mer?! Det är ju så menlöst liksom.. borde jag klippa lugg? Borde jag ha kortare page? Borde jag höra något spexigt med långa luggen? Fortsätta att bara spara ut det hej vilt eller vad, vaaad? Help a girl out pliiiz!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *