Jag mår inte bra.

Uppenbarligen har jag någon form av gloria iallafall.

Men saken är att jag mår inte så himla bra just nu. Allt är stressigt, allt faller över kanten. JAG faller så lätt över kanten. Går in och gråter några tårar på toaletten under dagen. Jamen ni hör ju! Det är så himla sorgligt.

Och det känns som att jag sitter fast. Inte i hela livet. Vissa saker är precis som de skall vara, min relation till exempel tack och lov. Annars hade jag ju helt vält.

Men att inse saker och ting är väl första steget i att ändra på saker och ting?

Jag kan se grunden till det hela så totalt också, jag vet varför allt blir så känsligt så lätt, men jag kan inte göra något åt det. För det är för att han inte är här. Trulsa, min Trulsa min älskade katt som alltid funnits här och som jag trodde alltid skulle finnas här. Jag trodde att jag iallafall skulle få ha honom i tio år till. Han var som en del av mig, ett organ, en kroppsdel. Och nu är det organet, den kroppsdelen borta. Och jag känner mig så ensam. Även om jag inte är ensam så känner jag mig så ensam utan honom. Han var MIN. Min del. Den som förstärkte allt, den som fick allt att funka. Och nu är han inte här.

3 månader har jag levt utan honom och hålet i mig är fortfarande lika stort. 3 månader är inte lång tid egentligen, det känns både som en dag och 3 år på samma gång.

Jag vet inte riktigt hur jag skall göra. Hur jag skall funka. Jag klarar inte stressen, alla ljud, allt. Jag behöver lugn och ro. Låsa in mig och bara ta det lugnt.

Alltså förstå mig, när jag är ledsen så kopplar jag inte det direkt till förlusten av honom. Stressen kopplar jag inte till honom när jag är i den. Det är mellan stunderna som jag kan se vart grunden ligger. Det är inte bara förlusten av honom som gör det såhär nu, men när han inte finns här så blir allt negativt så mycket djupare, det gör mer ont. Saker som jag hade hanterat på ett annat sätt med honom vid min sida blir nu helt omöjliga att reda ut. Livet behöver styras rätt och ändras på.

2 thoughts on “Jag mår inte bra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *