Min garderob före och efter!

Idag var tanken att ta det väldigt lugnt men nein nein för igår hörde vi nämligen en hög duns och när jag rusade in i sovrummet så möttes jag av den här synen

Hela garderoben hade rasat! Den där pinnen som höll för allt fick tydligen nog..

Pinnen var dessutom helt böjd på mitten vilket stört mitt symmetrikontrollbehov väldigt länge.. Som synes så är kanterna på den öppna garderoben rätt så.. ruggade också. Vi har tänkt hänga ett draperi över men detta har vi lyckats prioritera ner väldigt länge nu.

Med andra ord, det var uppenbart ödet att garderoben idag skulle renoveras!

Sååå till Ikea vi for och köpte hängare och gardinstång. Stannade till på Rusta på vägen hem så jag kunde köpa fler av mina favoritgalgar som utöver att vara lätta och smala dessutom är i de finaste färgerna, klädda i sammet och har ett hjärta på mitten, SÅ himla söta.

Tog en liten paus och myste med de nya sakerna innan det intensiva arbetet att skruva upp allt tog vid.. Men sedan så; dadaaa!

OjojojOJOJ en sådan extrem förbättring!!! Hade tänkt köpa en mörkgrön sammetsgardin att ha där men de var slut så vi tog en turkos som vi hade. Oh en sådan fröjd för ögat det är alltså! Ligger här och dreglar och tittar på the beautiness nu..

2 thoughts on “Min garderob före och efter!

  1. Vad fint ni har det! Får man föreslå en MTV cribs style runda i erat hem, skulle gärna se hur det ser ut, inte bara garderoben ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *