Mot Köpenhamn!

Oh hurra (ser det kanske inte ut som att jag tänker på bilden men ändå) hurra, hurraaa! Idag skall jag och mina medvuxna i detta hus, alltså Carro, Camilla och Kristian, åka till Köpenhamn!

Skall ju bli alldeles dekadent och fabulöst och oj vad jag har längtat tills denna helg!

Vi har inte så mycket planer utöver att återvända till en karaokebar och en bögpub som vi var på sist. Gå in på det stora TGR och till Søstrene Grene skall vi också. Kanske blir det en liten promenix till Christiania (obs! Ej att kopplas till dekadens). Och annars mest strosa omkring. Har du några Köpenhamns-must-dos så tipsa mig gärna!

Idag är jag kompledig men har varit hemma från jobbet ett par dagar innan idag, för att put it short så blev jag liksom tömd på allt. Hoppas att kunna fylla på med energi dessa Köpenhamnsdagar!

Och förresten, huden känns fortsatt bra efter ansiktsmasken igår, lite oroad över mycket sol ute men skall nog gå bra:P Återkommer om jag får grava skador.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *