Önskeinlägg!

Här sitter jag mitt i sommaren med min tarotkortlek som då var ny. Bilden får helt enkelt representera detta inlägg, jamen sia lite in i framtiden sådär. Saknar för övrigt att det är varmt, att vara brun och att ha min hatt.

Men iallafall, jag fick en kommentar av Tinna! Den här:

Tinna says:

October 7, 2018 at 5:24 pm

Ååh kan du inte skriva om mer hudvård! Är en nybliven hudvårdsnörd, och behöver alla slags tips. Har liksom fram tills nyligen alltid använt miniderm dygnet runt, haha! Mvh Tinna

Och då tänkte jag att ja, det kan jag ju! När jag i mitt eliminera-tankar-projekt i våras började intressera mig för hudvård så satte det sig liksom. Det blev inget; nu går jag tillbaka till mandelolja ftw! Jag fortsatte ju intressera mig och för att vara ärlig, jag håller ju på med projektet ännu haha, tankeströmmen är liksom inte på avtagande:P Men nu är det ju också ett intresse som liksom växte fast i mig så såklart att jag kan skriva mer om det! Och då slog mig tanken, det kanske är något annat ni vill läsa om också?

Jag älskar ju att skriva och saknar tiden då skolor gav mig uppdrag hehe så därför är det nu upp till er! Vad vill ni läsa om här? Kommentera anonymt om ni vill men kommentera gärna! Your wish might come true❤️

Ps! Ny header, äntligen!!! Den är givetvis gjord av ett avancerat header-företag speciellt utformat efter hardcoreinfluencers behov… Tusen tack till det tekniska geniet Jonas också som fixade så den nu är på sidan!

3 thoughts on “Önskeinlägg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *