Min helg

Hahahah så traumabild att börja inlägget med men nu råkade det vara den första bilden på fredagen helt enkelt. I fredags for vi till landet för att fira Carros lillebror som fyllt 25. På kvällen tappades det en flaska på marken och jag böjde mig ner för att plocka upp den och skar upp fingret!!! Gråtemoji deluxe! Carro plåstrade om mig men jag blödde IGENOM plåstren, så jag toppade med en panikångestattack. Alltså det är så sjukt, sedan jag för längesedan slutade skära mig själv så har paniken som nu kommer när jag gör mig illa och blöder blivit så extremt stark. Väldigt fint av kroppen att skydda mig så, dens sätt att säga gör aldrig mer så, antar jag. Men också väldigt barnsliga reaktioner på situationer som inte är så farliga haha. Jag fick iallafall ligga ner i soffan rätt länge och bli lugn. Hade Vimsan som sällskap.

Ett finfint kalas men det tog jag inte bilder på, bara bilden på mig efter paniken hehe.

Dagen därpå däremot! Då promenerade vi upp i skogen för att leta svamp!

Och yay vi hittade massor! Trattkantareller alltså.

Vega, aka sötast i världen.

Ja och igår hade vi middag som var delikat men nej, inga bilder.

Idag åkte jag ut till Jenny och vi planerade och repade inför vårt nummer till Tip the Velvet!

Så kan det se ut då till exempel. Kommer bli ett himla fint nummer det här:) Vi höll på att skratta ihjäl oss flera gånger om, alltid ett bra tecken på att magic is happening!

Förut när jag var och lämnade saker på återvinningen hittade jag en Monstera! Jag lemlästade den från trasiga blad och tog hem den för att med kärlek få den att återhämta sig.

Nu sitter jag och väntar på en hemleverans från Lyko, har bland annat beställt ett veganskt hårserum utan silikoner och parabener och sådana grejer. DET kommer jag skriva mer om när jag testat det, men verkar väldigt bra

Jamen det har varit en bra helg helt enkelt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *