3 saker som stör mig gravt.

Oh ajaj nu skall jag berätta om några saker som stör mig rejält, svider i mitt sinne och ger måttliga till svåra kräkreflexer.

1. Sex and the city, eller snarare kanske; Carrie Bradshaw.

Okej vart börjar man ens här? Serien har hyllats för att vara så frigörande för kvinnor och skilda deras sexualitet och bla bla.. det enda jag ser är ett gäng kvinnor som är helt besatta av män. Det är inte de som har kontrollen som så ofta framhålls, männen har all kontroll. Det är männen som bestämmer när de skall ses och när de skall sluta ses. Kvinnornas samtalsämne är 1. Män. 2. Män. 3. Män. Deras värld kretsar runt män. Och runt Carrie, och Carries män. För huvudrollsinnehavaren är liksom inte bara seriens huvudrollsinnehavare, utan även hennes kompisars hur de nu kan acceptera att ha en så extremt narcissistisk vän. ALLT handlar ju om henne! De andra skall släppa allt för sina händer för att hjälpa Carrie och lösa hennes problem. Lyssna på henne och sätta sina egna problem åt sidan. Jag ser liksom inte charmen i henne någonstans, varför är de andra ens vänner med henne? Hon är så totalt ovänlig.

2. Höga tofsar som svajar fram och tillbaka när den som bär tofsen går.

Detta är något som det smittar att lägga märke till, Carro kan tex inte heller låta bli att se dessa tofsar nu. Jag kan inte sätta fingret på vad det är som stör mig så med det, det säger ingenting om hur en tjej är på något som helst sätt. Eller? Men tofsar som friskt och ivrigt vajar fram och tillbaka, fram och tillbaka när någon joggar eller går är som grus i mina ögon.

3. Långa naturliga naglar.

Jag kunde inte ens ha en bild på det här, är för äckelmagad för att googla det just nu. Jag har inget emot långa naglar, så länge de sitter på alla fingrar de skall och är FEJK. Men när folk skall hålla på att spara ut sina EGNA naglar! Yuck! I 99% av fallen är naglarna i en motbjudande gulaktig nyans, de är ojämna och de är för mjuka, så de kan böjas. Mina naglar skulle nog klara att sparas ut, de är extrem välmående, men jag vill inte av praktiska skäl. Skulle jag vilja ha långa naglar hade jag ändå satsat på fejk, som jag gjort tidigare. Man ser så lätt när folk har långa naturliga naglar och jag ryser flera varv längs hela ryggraden, flera gånger om varje gång jag ser det. Vet inte vad som är värst men skulle nog tippa på en mix av färgen och att de så ofta är OJÄMNA, samt vetskapen om att de lätt böjs. Vill du ha långa naglar; gör dem i akryl! Det kommer garanterat att se bättre ut och förmodligen dessutom hålla längre.

2 thoughts on “3 saker som stör mig gravt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *