Back to Earth

Hej.

Idag har jag beställt sminkprover från Back to Earth, ett litet svenskt företag som gör mineralsmink med extremt få ingredienser, bra för både huden och miljön. Någon som testat smink från dem? Jag hoppas, HOPPAS jag kommer gilla det! Beställde tre olika färger på foundation (haha lika bra), en slags primer, en bronzer och ett rouge. De hade även ögonskuggor och eyeliner men tänkte att jag börjar med basprodukter. Jag brukar inte ens använda bronzer men kanske dags att avancera… Särskilt när det innehåller så få ingredienser:)

Ja för att fortsätta på skönhetstemat så har jag klippt lite på min lugg idag haha. Dock efter bilden är tagen. Kan ju verkar knäppt när jag sparat ut luggen så länge att klippa LITE på luggen, men ville se hur det såg ut (ja alltså jag klippte ändå typ halva). Klipper eventuellt av så jag har min vanliga lugg men är ju så odrastisk nowadays så började med lite. Känner mig redan mycket bättre till mods! Har ju ändå haft lugg sedan jag var två år och inte vant mig vid det här ickeluggandet som pågått allt för länge nu..

2 thoughts on “Back to Earth

 1. Hej!
  Du har säkert redan testat/hört/sett men kan rekommendera Idun minerals smink på apoteket, jag har känslig hud och det är grymt dryga produkter om än lite dyra kanske men värt varenda krona! ☺️
  Vet att deras basprodukter är veganska och innehåller inte talk,
  olja, silikon, parfym, bismuth eller konserveringsmedel(parabener)
  Och japp älskar copy paste funktionen ?☺️
  Tack för grym blogg, jag har följt dig länge till och från under åren!
  /Ida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *