Fått en presentkalender!!!

Nej men nu går ju fan på torra land! Och fan och hans moster och allt vad ungdomarna säger nu för tiden men kort sagt; äntligen har det hänt!

SÅ många år som jag gått runt och antytt, pratat om hur fint det vore, viftat med den broderade presentkalendergrunden jag hade när jag var liten..

Men ingen som har reagerat. Kanske med små skratt och inte tagit mig på allvar, ingen som har förstått att mhm det där skulle nog göra henne väldigt glad. Eller så HAR de kanske förstått men liksom inte brytt sig :'(

THEN SHE CAME! Ja hon har iofs varit här några år nu men förra året gick det liksom fram och hon lovade att detta året och jag trodde väl inte riktigt att det skulle bli så men nu är december här och SÅ ÄR MIN PRESENTKALENDER!!

Oh hon är så bäst!<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *