Lucka 1, 2 och 3 i min julkalender!

Ooookej jag tror inte storheten i att jag har fått en presentkalender i år har framgått. Hur det nu inte kan det, borde ju räckas med orden FÅTT och PRESENTKALENDER:D Men det är okej, jag förtydligar gärna.

Kanske tänker någon att men herregud du är 37 år och borde du inte inse att vi borde dra ner på köphetsen inte minst för miljöns skull?! Jo, sant. MEN också att jag ÄR 37 år och har velat ha en presentkalender sedan jag slutade få det pga slutade vara litet barn, fatta hur länge jag har väntat!! Mm här ser ni en bild på min ursprungliga presentkalender och mig. Jag har den alltså kvar och har som sagt lite “i förbifarten” påmint lämpliga personer runt mig om den, men ingen har nappat. Förrän nu!! Fast kalendern används inte nu för paketen är FÖR STORA:D

Nu skall jag däremot inte hålla på att hetsa om vad jag får varje dag, det får jag faktiskt inte för i sådana fall skulle jag inte ha fått kalendern. Carro är hård. Men jag har förhandlat till det så jag iallafall ibland får skriva om det i bloggen fast inte på Facebook eller Instagram haha. Ja men hur som helst, nu måste jag visa vad kalendern har haft för luckor hittills!

Den 1 december var det en ultragod chokladkaka!

Den 2 december var det en glittrig flamingo med tomteluva, tänkt att hänga i gran!

Och idag, den 3 december så var det ett virka mössor och sjalar-kit!

Alltså alltsåååå jag orkar inte med hur fina saker! Och hur fantastiskt det är att öppna ett nytt paket varje dag. Jag ÄLSKAR presenter och paket. Är den första som kollar under sängen på julaftonsmorgon trots att det var när jag fortfarande bodde hemma samt var mkt yngre som tomten varit där heh.

Mm att Carro är den bästa fru jag någonsin kunde önska mig visste jag ju redan men att hon håller på att addera sugar on the top hela tiden kunde ju inte ens jag som förväntar mig sagoslott hela tiden ana!

Ja jag är så sjukt glad över min presentkalender. Har man ingen som gör en till sig så kan man ju faktiskt göra en själv. Jag har ju köpt Littlest Pet Shop och sådant innan tex men nu finns ju faktiskt rätt många som ÄR för vuxna också, med typ skönhetsprodukter och sexleksaker i tex.

Ja julkalendrar och Carro rocks my world alltså!

5 thoughts on “Lucka 1, 2 och 3 i min julkalender!

 1. Va kull! Bdw de där stickringarna är perfekta när man som jag aldrig lärt sig att sticka ordentligt med vanliga stickor 😀

 2. Haha men varför fick du inte skvallra förutom bloggen? Alltså är det någon annan som fått liknande presenter eller så 😀
  och vem är för gammal för presenter?! ja jag vet inte… folk som inte vill ha kul?? 😡
  iaf väldigt fin kalender, åtminstone om jag ska döma av dessa luckor hittils! jag måste säga som den inombords hantverkare jag är att rundstickekitet (ja det var ett märkligt ord??) ändå ser mest spännande ut!

  • Haha nej hon vill inte skrytas om bara:) Oskrytsam person helt enkelt!
   Ja den är så extremt fin alltså.. Idag fick jag ett paket mums mums 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *