Present från Jennyfer, godaste lukten, alkoholfritt tips och mingelvärdinnor..

Varför skriva om en sak när man kan skriva om hundra?! Nej precis, så hundra it is! Igår fick jag en present från Jennyfer från ett företag hon jobbar för. Väldigt välluktande oljor och annat fint, gulliiiiiit!

Ja sedan är hyacint typ den godaste lukten jag veet. Hur kan något ens lukta så gott??

Bredvid hyacinten dessutom vad som antagligen är min favoritdryck just nu, den finns på Systembolaget men ÄR liksom inte ett alkoholfritt vin, eller så är det det men det smakar inte som andra alkoholfria viner iallafall. Det är ultrafylligt i smaken och smakar massa bär, jättegod! Och ja, det är inget alkoholigt vin heller alltså haha, det är alkoholfritt. Kostar 39:-

Och igår var Camilla och jag värdinnor på en nyöppnad italiensk restaurang som heter Olivia och ligger i centrala Göteborg.

Det var kul! här sitter jag och gör mig i ordning innan det var dags att bege sig..

Mhm massa saker alltså! Och nu är det helt dessutom, bara en sådan sak. Ha en finfin helg hörrni!

6 thoughts on “Present från Jennyfer, godaste lukten, alkoholfritt tips och mingelvärdinnor..

   • Tack för svar, ska absolut kollas upp! Är helt kär i The Monica Dress från Stop Staring (som verkar helt omöjlig att få tag i), men din klänning var lika snygg. ❤️ Ha det fint!

    • Ja kolla upp det!
     Mm den är så snygg alltså!! Är ju helt kär i typ alla klänningar från Stop Staring, så himla dyra bara?
     Ha det fint du också!❤️

  • Hehe tack! Oh det här skäms jag för att säga alltså… men tidigare i år var jag ju så sjukt torr om läpparna, skrev flera inlägg om det haha. Så fick jag prova Carros syster Eight hour cream från Elisabeth Arden och det funkade! De slutade vara torra och spruckna. I entusiasm efter att inte behöva ha sådana läppar längre köpte jag en tub utan att kolla upp om märket är veganskt! Brukar jag alltid göra men inte här och så visade det sig att det inte ÄR det, för Elisabeth Arden är ett av de märkena som vill sälja i Kina och Kina KRÄVER ju att skönhetsprodukter som säljs där är testade på djur (så sjukt, sjukt, sjukt). Så när denna tub är slut måste jag definitivt hitta något annat. Tills dess blir det denna dock.. Men tipsar inte om den:) Tycker att läppsyl från Crazy rumours är bra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *