Mest gillat på Instagram!

Här är min min TopNine 2018 från Instagram! Intressant nog så brukar jag alltid tappa flera följare när jag lägger upp bilder där det inte bara är jag på bilden. Eh, sjukt. Men det verkar som att Carro nästlat sig igenom något filter där eftersom hon är med på hälften av bilderna!:D Ja och de här bilderna är det:

1. När Carro och jag gifte oss i all hemlighet i februari:)

2. En gammal bild på mig som Jenhell är skapare av.

3. En rätt ny bild på mig som Jenhell är skapare av.

4. Carro och jag gifter oss, you may kiss the bride!

5. När jag träffade Gudrun på ett homeparty!

6. Den enda selfien på listan ändå:)

7. Mitt allt i London. Hon är som ett konstverk hon alltså!

8. Jag fyller år i London och firar med “en” Bloody Mary.

9. Datenight en försommarkväll med Carro!

Förresten, apropå Instagram och sånt, kolla dokumentären American meme på Netflix, superbra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *