Blodprovsbelöning

Ja här sitter man och avnjuter en stor chailatte på havremjölk, en saffransbulle och Liv Strömquist på Espresso house. Ja jag läser alltså Liv Strömquist, hon är inte här. Men varför sitter jag här och fikar i min ensamhet? Kan man ju fråga sig, men jag FIRAR! Eller belönar kanske man skall säga. Har nämligen varit och tagit blodprov idag! Carro var givetvis med och lugnade, höll en tröja mellan mig och armen, jag låg ner på en brits, drack juice och skakade ihjäl innan det skulle ske men fick inte panikångest! Jag hade helt förlikat mig med att jag skulle få det eftersom jag alltid får det i sprutsituationer men nu bara så nej, så skönt! Väldigt nöjd med mig själv och kroppen:) Hatar verkligen blodprov alltså. De senaste två åren har jag tagit fler än under hela mitt liv, och då är det tre inklusive blodanalysen alltså haha, men ändå. Och fler skall det bli, tjohoo! Nä inte tjohoo.. Men förhoppningsvis går det bättre och bättre. Borde gå någon form av terapi för det här alltså, men så svårt att söka sig till när jag bara vill undvika blodprovens existens över huvud taget. Det är för en bra sak iallafall, kanske det som gjorde att jag slapp panikångesten idag:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *