Merry x-mas babydolls!

Men hallå nu är det ju jul!

Jag hoppas ni mina finfina läsare har en alldeles strålande jul vare sig den firas med folk ni gillar eller själv med kanske en katt, en chokladask och en flaska vin tex (fast själv är ju fel uttryckt för en är ju inte själv om en katt är med) (och firar du med katt är jag gravt avundsjuk, sjukt tomt utan). Jag hoppas iallafall att du spenderar julen precis som du helst vill och inte känner någon stress eller press från någon annan att kompromissa till att göra saker du inte vill.

Ja och sedan hoppas jag också att ni får finfina julklappar som ni önskade er eller inte visste att ni önskade er, att maten smakar delikat och inte består av någoN.

Snö är fint på jul, det önskar jag er, och mig. I övrigt har jag redan fått den finaste julklappen (tur det eftersom det inte direkt kommer regna julklappar över mig idag:P) men vad det är väntar jag ett tag till med att säga:) Så stay tuned för världsomvälvande nyheter framöver!

Julen kan vara jättefin och den kan vara fruktansvärd, jag har nog gått över hela skalan. Vissa jular har strålat, vissa jular börjar jag fortfarande typ spontangråta när jag tänker på, så HEMSKA. Men ger inte upp och förkastar julen för det, är naivt sagoslottsförväntande och fortsätter väl förhoppningsvis att vara det.

Vill du inte alls fira jul men vet inte vad du skall göra kommer här några tips:

-Kör ett filmrace hela dagen och beställ hem mat.

-Ligg i sängen hela dagen och gå ut på kvällen, själv eller kolla runt om någon annan vill.

-Måla om hemma, funkar för alla så länge man inte bor i andra hand. Jag har målat om mycket i alla hyresrätter jag bott i och det har inte varit några problem!

-Res bort, har du pengar eller kan låna av någon när och kär; res till värmen! IDAG alltså, kolla sista minuten resor.

Mitt sista tips är mitt favorittips.

Vad du än gör så;

God jul helt fantastiska du!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *