Lazy daze

Hello hello!

Bra dagar?

Tycker jag det är! Glider liksom bara omkring och äter choklad, ja det är det jag gör mest. Kollar film på tv, ofta inte så bra filmer men underhållande ändå. Carro och jag skulle inte ge varandra julklappar utan gemensamma upplevelser i år men så sneakade hon till det och gav mig en morgonrock i lucka 24 i min kalender! Jag blev dock inte överdrivet upprörd pga detta eftersom jag önskat mig en morgonrock och OH så skön den är! Vill ha på mig den hela tiden. Har det också. Dagarna går ihop med varandra. Imorgon skulle vi egentligen åka till Norge för att fira nyår här:

Så winter wonderland-fint! Men så började det ösregna och skall fortsätta med det, all snön är borta och man kan knappt gå ut pga allt regn haha så vi ställde in. Skulle ta 10 timmar med bil att åka dit också och att ta den trippen till regn känns lite smått onödigt..

Vad hittar ni på på nyår? Om panik om den dagen så kom ihåg att likt julafton så är det bara EN dag, en dag som alla andra om man vill:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *