Gott nytt år!

Gott nytt hår! Skulle jag kunna säg med tanke på att jag är så HIMLA GLAD för återkomsten av min lugg fortfarande:) Mennn gott nytt år menar jag ju!

2018 till sin ände alltså. Ett sådant år det har varit! Det värsta och det bästa. Att Trulsa dog överspeglar ju liksom hela året. Men sedan hände ju faktiskt bra saker såsom att Carro och jag gifte oss <3. Aja får ta och göra en årsutvärdering någon gång framöver:)

Nu kommer 2019 iallafall! DET kommer ju bli ett helt spektakulärt år det! Den förväntningen känns det som att jag alltid har eftersom jag förväntar mig sagoslott och happy endings haha, men nu vet jag DE FACTO att det kommer bli ett helt fantastiskt år, jag har liksom bevis så att säga. Så SJUKT spännande saker händer! Jag hoppas det blir ett bra år inte bara för mig utan för alla. Att världen kommer in i något nytt skifte och skede liksom.. Att folk blir snällare mot både varandra och mot sig själva. Mot djuren och mot miljön. Vill ha en bättre värld nu, inte vara orolig för att allt verkar gå åt helvete i alla hörn och ändar. Nej, det måste bli bättre nu. Det är min nyårsönskning; att alla blir snällare så vi får en bättre värld.

Kör nyårsönskning istället för nyårslöfte. Vad är din nyårsönskning? Eller nyårslöfte för den delen?

Au revoir 2018 och välkommen 2019!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *