Mina intentioner för januari!

Det är verkligen inget nyårslöfte jag gjort att upprätthålla det här men det är ett försök, en INTENTION:D

Okej detta känns rätt pretto måste jag medge hehe, men också rätt effektivt. Jag läste om detta i någon blogg för längesedan men minns inte var, så skall inte helt ta på mig äran. Men hursomhelst, istället för att ge löften för hela året skall jag dela upp året i månad för månad och varje månad ha olika intentioner, alltså mål, inget som MÅSTE ske, men som jag eftersträvar. Och det, kära vänner, tycker jag är ett sjukt bra tips till alla!

När de finns sådär nerskrivna tror jag att man tänker på dem mer och därmed kommer ihåg dem lättare. Jag tänker att det inte får vara för mycket för då blir det ju bara stressigt. Men några liksom. Kanske bör man undvika att hålla på och skriva “minst” som jag gjort på typ allt men ville ändå markera för mig att det är OKEJ att göra mer^^

Jag fokuserade mest på saker som jag gör men vill göra mer av. Samt att jag måste få till ett sätt att komma iväg på yoga även när jag börjat jobba igen..

Ja här är mina intentioner för januari iallafall!

Om du gör samma sak så kommentera gärna med en länk till din blogg så jag får se dina intentioner också:)

2 thoughts on “Mina intentioner för januari!

  1. Bra tips! Har ingen blogg dock, jag kör med gammaldags pappersdagbok när det behövs… Tror ingen vill läsa mina kråkor jag skriver där, det är mer som en spybok för att bli av med jobbiga tankar som terroriserar mig ibland när jag ska till att sova. Fin handstil du har förresten!

    • Bra med sådan!:) Vet inte vad det är för fel som gör att vissa av oss börjar skriva dagbokssaker offentligt haha.. Och tack!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *