Back to school med bihåleinflammation.

Hm vilken ände skall jag börja i. Två saker is on my mind.

1. Jag har fått bihåleinflammation.

2. Idag har jag börjat jobba igen.

Att jag skulle börja jobba idag igen kändes ju extra ultimat när det igår konstaterades bihåleinflammation samt feber. Kul att sjukskriva sig direkt efter en sjukskrivning liksom! Så jag vägrade. Febern gick över men bihåleinflammationen icke. Är bestört över denna bihåleinflammation, så många gånger jag har SKRIVIT det nu då! Tur att det vid detta laget är inlagt tidigt på autocorrect. Jag har aldrig haft bihåleinflammation innan, kanske att det var med i min dödsinfluensa för två år sedan men uppfattade det inte då eftersom allt bara grötades ihop. Men NU. Är på ena sidan bara, kinden är helt fylld med snor och HUGGS I SÖNDER tillsammans med huvudet när jag reser mig upp efter att ha varit böjd etc. Och jag blir så arg för jag fattar inte riktigt VARFÖR, varför gör det så ont? Ont i huvudet? Eller pannan då men ändå. Någon som vet? Visst, snoret tog sig dit men varför gör det så ONT? Utöver andningssvårigheter så är det ALLRA värsta att jag på två dygn (och innan dess till och från) inte känt någon lukt eller smak!! Såååå tråkigt!! Vill inte äta någonting för kan ju lika gärna äta kompost typ. Är sugen på massa goda saker men totalt menlöst att äta dem så gör inte det. Är typ matdeprimerad. Har aldrig uppskattat smak och lukt så mycket som jag gör nu och VERKLIGEN kommer göra när de kommer tillbaka, vilket jag kallt räknar med att de gör. Ett liv utan att känna lukt och smak är ju inte värt att leva, har jag insett nu. Jag har skattat andra sinnen för högt och lukt och smak har kommit i skymundan, kommer de aldrig göra igen! Om någon vet hur man får bort bihåleinflammation snabbt så pliiiiiz let me know! Det jag gör nu är att skölja näsan två gången om dagen, som synes på bilden, använda nässpray, sova med extra kudde, dricka mycket vätska samt rulla tårna enskilt mellan tummen och pekfingerknogen, Johanna lärde mig det. Jag tycker väldigt synd om mig själv.

Och så tillbaka på jobbet då, är ju liksom helt fel att säga att det känns superkul så hoppar det. Mår så bra (alltså psykiskt och fysiskt minus bihåleinflammation..) och är som sagt rädd att det skall ändras nu. Men var kul att träffa mina kollegor igen. Jag skall tillbaka rätt mjukt också, och inte på min vanliga avdelning utan på syslöjden, det blir bra. Jag kommer känna efter och inte känna mig värdelös om det inte skulle funka. Det får helt enkelt ta den tid det tar. Det blir bra hur det än blir. Fick mina tack-för-terminen-presenter från föräldrar idag också (av kollega alltså, föräldrar var inte där för att välkomna mig på tillbakadagen haha), det var ekologiskt rött vin och presentkort på Akademibokhandeln, så himla fint! Precis sådana saker jag gillar ju:) Dessutom fick jag ett årskort på Liseberg av Grundskoleförvaltningen, sweet sweet!

2 thoughts on “Back to school med bihåleinflammation.

    • Jag tror bihåleinflammationen har släppt nu! Det gör inte ont längre. Kan vara snor kvar i bihålorna dock, haha usch! För känner fortfarande ingen smak eller lukt. Undrar om sådan spray hjälper mot det? Så frustrerande det här! Men tack för tips, skall kolla på apoteket:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *