Ultrasöta alkoholhaltiga drycker

Det är ju ändå fredag idag så varför skriva lite om alkohol? Det är ju ändå ofta ett trevligt ämne. Nu även sött eftersom de här produkterna är helt ultragulliga!!! Börjar med den här:

Ett rosa glittrigt vin. Jag upprepar: ett rosa glittrigt vin. Att det heter Unicorn tears och har en enhörning på etiketten känns nästan irrelevant i jämförelse med att det är ett rosa vin som glittrar. Jag råkade klicka på en artikel om det här på typ Facebook och efter det dyker det upp annonser om det all over min telefon men i just detta fallet tycker jag inte det är obehagligt utan tänker bara att jag måste få tag i det här vinet när jag dricker alkohol igen! Jag har nämligen en alkoholpaus, mennn skriver glatt om alkohol ändå som synes!

Den andra produkten jag vill rikta uppmärksamheten åt är gin med Hubba bubba-smak!

Den här såg jag faktiskt i en artikel eller något redan i somras men har helt enkelt sugit på karamellen tills nu. Har dock inte sugit på actual flaskan. Men alltså! En ROSA gin i en hjärtformad flaska! Det är så sött!! Jag förstår dock inte riktigt det här med gin och Hubba bubba.. Jag tycker om de båda separat men hur kan de vara ihop? För mig känns det rimligare om det skulle vara en vodka eller likör som hade Hubba bubba-smak. Men kanske också då mer väntat och de ville ha något oväntat. Måste iallafall prova den här med.

Ingen av produkterna finns på Systembolaget, inte ens att specialbeställa därifrån. Utan det är väl egen import som gäller om en inte åker till något land där de finns.

Men hallå är det någon som har smakat på någon av de här drickorna?! Inform me quick om hur det var i sådana fall!

2 thoughts on “Ultrasöta alkoholhaltiga drycker

    • Haha ja det kan man ju lätt tro förstår jag! Försöker leva hälsosamt för att få ordning på allt bara, inner peace for peace om earth och så vidare..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *