Det heliga vilorummet

Vad glad jag ser ut såhär i rymden i skolan.. Det är för att jag har förmågan att se glad ut i de flesta lägen. Egentligen är jag TRÖTT. Såklart. Vem skulle inte vara trött efter att ha varit sjukskriven i nästan tre månader och sedan börja jobba. Mm just det.

MEN jag är väldigt glad för jag har nämligen hittat något av en skatt! Tror att detta är något som kan finnas på de flesta arbetsplatser och jag vill VARMT rekommendera det, nämligen; ett VILORUM! I vilorummet med filtar, kuddar, tyg på väggarna och en mjuk säng spenderar jag numera mina raster. GÖR DET, bara gör det, om det finns ett där du jobbar. Finns det inget så KRÄV ett. I vilorummet mediterar jag lite sådär mitt på dagen, ligger och lyssnar på podd, kollar på ASMR-videos och äter kakor. Ja, laddar helt enkelt. Så himla bra grej!

4 thoughts on “Det heliga vilorummet

  1. Det verkar ju som världens bästa idé för just for någon som varit sjukskriven! Och dessutom så lär det ju hjälpa mot utbrändhet ? vilken bra grej!

    • Ja visst gör det?!:D För alla men särskilt när man börjar komma tillbaka till jobbet sådär. Tror faktiskt att just detta används mest av oss som varit utmattade eller utbrända hehe. Sjukt bra sak!

      • Kan tänka mig att det är just så! Och sen är det ju många som stressar konstant, så då är det ju bra med vilorum. Vi hade nog också behövt vilorum här!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *