Nu skall det skapas mirakel!

Att jag ocharmigt och oskönt mosar mina bröst för att också få vara med på bilden är en annan sak MEN HALLÅ! Nu är den här! Min finfina mikrofon! Alltså hur vacker är den inte?!

Så fin! Så stor! Så tung! Så efterlängtad! För att prata i gåtor ett litet tag till så hade jag bestämt mig för att köpa den här för rätt längesedan men hade också bestämt mig för att vänta på en speciell sak och nu har den speciella saken hänt då. Så igår var jag och hämtade ut denna undersköna tingest i vintage white, bara en sådan sak! Och vad saken jag väntade på var berättar jag snart:)

Denna fantastiska mikrofon och jag kommer skapa underverk, jamen ja jag tror faktiskt att den kommer förändra mitt liv. Någon som vill gissa vad jag skall göra egentligen?? Skall jag börja läsa in böcker? Börja göra ASMR-videos? Starta en podd? Sjunga? Bli Youtuber? Något helt annat?! Gissa gärna på om du vill! Vinnaren belönas med en stor ära:P

4 thoughts on “Nu skall det skapas mirakel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *