Bedroom makeover!

I helgen gjorde vi en rätt fantastisk sak, nämligen om i vårt sovrum!

Såhär såg det ut innan:

Inte ultrafult direkt men kände behovet av förändring. SÅ vi köpte en fototapet vi dreglat över ett tag och KÄMPADE IHJÄL oss, inte lätt att sätta upp och mönsterpassa de åtta delarna som var tapeten och dessutom var limmet asdåligt. MEN såhär tjusigt blev det!

Alltså eh SÅ FINT! Känns nästan som att vara på hotell nu. Bytte nattduksbord och flyttade hyllor och grejer också. Alla mina skor nedtagna, lite kris. Men kompenserade med att ställa upp en av skorna från mitt första par höga klackar i den rosa hyllan.

Skall byta taklampa också och sedan kan jag inte bestämma mig angående vägglampor alltså?! Är ju bra när man läser till exempel men å andra sidan typ bara då och det är bara jag som läser i sängen och jag har fått en sådan där liten lampa jag kan klämma fast i boken av Carro eftersom hon ändå STÖRS av vanlig tänd lampa. Så borde kanske inte ha..

Annan grej som var tänkt var att jag skulle bygga en puffig och fluffig sänggavel men gör jag det kommer rätt mycket tapet försvinna och det känns ju tråkigt. Så är tveksam till den saken.

Väldigt väldigt nöjd med hur sovrummet blev iallafall!

Haha kul grej är att när vi tagit ner allt från väggen fick jag syn på hyllan på golvet, skrattade, tog ett kort och sa till Carro -Kolla hur gulligt Snobben sitter! Allt detta och lite mer tid innan tanken det är Carro som har satt Snobben så nådde mig haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *