Dags att börja avslöja hemligheter! Börjar meeed…

På väg till jobbet för ett par dagar sedan. Snö! Kallt! Kyla! Halt! Mm som texten antyder ville jag väldigt mycket hellre stanna inne och podda. FÖR jag tänker att äh jag avslöjar det här redan nu haha, det är att starta en podd jag tänker göra med min mikrofon! Håller på att spela in och planera för kommande avsnitt redan nu men det kommer dröja iallafall ett par veckor minst tills första avsnittet kommer ut. Iiihk det här kommer bli så bra alltså! Det är ett ämne som jag verkligen eh.. tror på? Brinner för? Vet inte hur jag skall formulera mig haha men det är något som intresserar mig väldigt mycket och förhoppningsvis tycker andra också att det är intressant! Avslöjar vad det handlar om när första avsnittet är ute:) Kommer lägga upp här när det existerar och finns upplagt på de ställen de skall upp på, skall bara lära mig vart det är och hur jag gör först..

2 thoughts on “Dags att börja avslöja hemligheter! Börjar meeed…

  1. Åh vad spännande!!! Haha är kanske inte alls ett ämne jag gillar. Eller så är det det! Men tror det blir grymt! Din sköna personlighet, kloka tankar och humor! Spännande 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *