Utvärdering av förra månadens intentioner! Och nya för februari.

Jamen då var månaden typ slut och därmed dags för en liten utvärdering av intentionerna jag satte upp för januari!

Ändå tre stora guldstjärnor och två lite mindre, bara en fail. Bra jobbat!

-Det har faktiskt blivit en hel del meditation, vissa dagar dubbelt upp men ja, inte sex dagar i veckan alla veckor. Faktiskt typ fem dagar i veckan dock bör tilläggas så inte helt misslyckat där!

-Äta billigare mat lyckades vi väldigt bra med! Vi gav oss i uppdrag att äta så lite köttersättningsprodukter som möjligt, alltså inte så mycket soyafärs, soyakorv, quorn och sådant. Istället satsade vi på mycket bönor och linser, så det blev både nyttigt, uppfinningsrikt, varierat och billigt och framförallt; gott.

-Att gå minst 8000 steg varje dag visade sig vara något som jag absolut inte ville. Oftast snittade jag ändå på runt 7000 steg (och vissa dagar dubbelt upp men vissa dagar typ 100 steg) så var inte helt stillasittande men inte alls så gående som jag planerat..

-Yogat har jag gjort varje fredag eftersom jag inte jobbat fredagar och det är ett pass på dagen där, wohoo!

-Att vara uppmärksam på stress får jag väl ändå säga att jag HAR varit, men borde kanske varit mer. Eller jag vet inte om jag hade kunnat vara det mer.. Men tog det iallafall på allvar när jag psykrasade på jobbet en dag igen. Tog kontakt med läkare och ändrade lite i min återgång till jobbet för att få det att gå bättre.

-Jag har verkligen gjort ansiktsyoga VARJE DAG! Även de dagar då vi egentligen behövt skynda iväg till något och det har varit irriterat på mig för att jag sitter och trycker i ansiktet istället för att klä på mig haha. Så har nog verkligen blivit en vana nu!

Så över till mina intentioner för februari:

-Att inte köpa en enda plastpåse har jag redan påbörjat men tänkte upprätthålla under hela året. Får se till att komma ihåg att ha tygpåse eller ryggsäck med/på mig. Har redan hamnat i situationer där jag proppat fickorna fulla med saker jag handlat haha. Men inte köpt någon påse iallafall! Den utmaningen vill jag ge typ ALLA så ta den, bara ta den:)

-Ökar meditationen men minskar antalet dagar per vecka.

-Ja nu får jag faktiskt ta tag i det här med att berätta min stora hemlighet som jag har hintat om då och då:)

-Dags att släppa mitt första poddavsnitt! Så det var inte min hemlighet alltså:P Behöver lära mig mer om hur och var jag lägger upp det samt få till en intervju som skall vara med men innan februari är slut skall det första avsnittet gå att lyssna på iallafall!

-Fortsätter med att äta så lite köttersättningsprodukter som möjligt. Är både kul och gott att prova massa nya rätter och dessutom billigt och nyttigt då, peeeerfekt!

-Gör ett nytt försök på att gå 8000 steg denna månad, är inte den som ger upp i första taget:P

Ja så det skall ju bli spännande att se hur det här går:) Återkommer i slutet av februari med den saken, och ja, vissa saker lär ju märkas här också såååsom hemligheten och podden!

2 thoughts on “Utvärdering av förra månadens intentioner! Och nya för februari.

  1. Intressant! Och inspirerande med intentioner. Jag måste ta och testa med stegräknare hur många steg jag går en vanlig dag, står och går endel på jobbet men har verkligen ingen aning med stegen.. Brukar ta en liten lugn “pensionärsrunda” typ runt kvarteret varje kväll iaf 🙂 O en längre runda ut i naturen lördag och söndag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *