Hur man firar en punkare som fyller 50 år

Någon som undrar hur man firar en punkare som fyller 50 år? Ett inte helt vanligt dilemma kanske men låt mig ändå ge er några handfasta råd, vi gjorde trots allt detta på ett galant sätt igår!

Vår kära kära vän Mange var den som fyllde år <3

Råd 1 är såklart; hitta ett riktigt bra födelsedagskort. Höll på att skratta ihjäl oss när vi hittade det här:Present behövs såklart! Vi lyckades få till den ultimata mixen för en 50-taggare! Ett hot shot kit, custom made broddar (SÅ snyggt pimpade av Johanna) och lite snacks! Ja det var även en del detaljer som inte synes på bilden, såsom glas och grädde tex. MANGANS dansbandsfika på termosen också som en liten tribute till mamma som av oklar anledning alltid kallade Mange för Mangan <3

Nästa steg är givetvis frivilligt men vi råkade iallafall bli ASSNYGGA när vi gjorde oss i ordning och gick.Vi typ dog faktiskt. Johanna har också återgått till sin lugg efter att ha haft den på svaj en längre tid. Gud sådana bra luggbeslut!

Sedan kom vi fram till Crippas Café, ett punkcafé i Majorna där förfesten hölls! Fullt med gamla punkare och en väldigt god vegansk pizzabuffé:P Jag drack ett par alkoholfria öl och tryckte i mig så många pizzabitar jag kunde utan att det skulle bli för orättvist med fördelningen. Vi hängde med jubilaren!Som kvällen till ära var klädd i röd mantel och krona.

Oh lilla Mange alltså! Han ger en ju hopp om att det går att åldras med stil <3 Sjukt att han är 50 år nu och att vi har en gammal kompis, men han känns ju inte det minsta som 50 och tror inte någon skulle gissa på den höga åldern om gissningen var fri. För oss är han 27 iallafall.

Sedan kom det en PARTYBUSS! Alla lassades på den, ölen flödade och punken spelades hög.

Vi åkte runt över Göteborgs gator och det kändes väldigt mycket som Sex Pistols båttur på Themsen några tiotal år tidigare!

En liten orgie i bilder på den firade!

Sedan bar det av till Hisingen och ett ställe som heter Fraggelberget. Aldrig varit där, aldrig hört talas om det, men det ligger väldigt nära mig och är ett ställe som faller mig i smaken. Men jag hänger ju inte med nuförtiden alltså haha. Kändes lite som Truckstop fast lite yngre och mer punk. Hade älskat det stället om jag var väldigt mycket yngre. Är ett sådant ställe där man behöver vara medlem för att komma in men sedan verkar det mesta vara fritt fram. Ja här var det iallafall punkspelningar och Johanna försåg alla med hotshots!

Sedan blev jag trött och promenerade hem. Men såhär skulle jag varmt tipsa om att fira inte bara 50-åriga punkare utan 50-åringar överlag!

One thought on “Hur man firar en punkare som fyller 50 år

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *