Min rätt ljuvliga dag

Ledig dag idag. Detta firade jag med att ha spa. Eller nej det var inte min Aplan faktiskt men det verkar så.

Vaknade, klädde mig i min varma morgonrock och drack en kopp varmt citronvatten som jag brukar.

För att väcka både huden och mig gjorde jag en blodmask från The Ordinary (nej den är ju inte blod, ser bara ut så). Blev en confused bunny in space! Följde upp detta med en guldmask från Peter Thomas Roth, borde säkert haft någon mer vårdande och fuktgivande mask men det kom jag på när masken väl var på och jag är inte den som torkar av en guldmask!

Med guldmasken på la jag mig i badet med en badbomb jag fått av lillebror! Omåttligt många badbilder följer nu men herregud badbomben var ju fantastisk! Så många olika överraskningar i den såsom turkos, guldstjärnor, rosa, en jättegod doft. Försökte fånga på bild. Dessutom blir jag rastlös av att bada så passade bra att ta bilder.

Ett sådant bad alltså! Efter det gjorde jag blåbärspancakes som jag åt med socker och smör. Har verkligen alltid trott att jag är gravt kär i Bregott och aldrig kommer klara mig utan det men alltså mjölkfritt smör funkar ju verkligen lika bra! Kan tjockisigt önska att det fanns ett extrasaltat mjölkfritt smör men det kan man väl iofs göra själv..

Efter maten satte jag mig och mediterade.

Sedan gjorde jag mig i ordning och fifflade lite med min podd!

Ja och sedan avbröt jag plötsligt det och började måla en vägg, hamnade i ett telefonmöte, började planera en annan sak och typ tre saker till. Men dagen började ju rofyllt och behagligt iallafall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *