Jag fyllde år!

Alltså OMG på något sätt hade jag halkat in i en gammal blogg och skrivit detta inlägg DÄR! Detta skulle alltså kommit upp igår för det var ju igår som var min födelsedag, oh my oh my… Men här kommer det här också iallafall!

Idag är ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag! Hurra! Hurra! Hurraaaa! Mm 38 år fyller jag idag då. Sjuk ålder egentligen haha men jaja. Ser redan fram emot att anordna en stor och ultradekadent 40-årsfest.

Igår hade jag litet kalas för la famiglia här hemma. Fick massa fina födelsedagspresenter och hade chockerande nog bakat MASSVIS. Blev så mycket att jag idag även tog med kakor till mina kollegor! Pensionärspoäng deluxe:)

Idag vaknade jag up till det här lyxiga:

Världens bästa Carro som börjar så tidigt på morgonen men fixat i ordning frukost och presenter till mig tills när jag vaknade <3 Juliakaka, salta mandlar choklad och prinsessbakelse och juice som jag äääääälskar (popcornen och kaffet råkade bara komma med på bilden haha). Dessutom SÅ fint rosenkvarthalsband och ett presentkort på en valfri salongsbehandling på ett ställe, kommer alldeles förmodligen bli pedikyr! På översta bilden synes halsbandet på och även mitt rökkvartshalsband som jag fick av Johanna i födelsedagspresent <3

Gillar att fylla år! Det är min grej liksom, uppmärksamhet och presenter?, peeeerfekt!

Och på översta bilden stoltserar jag med min jättestora godiscolaflaska som jag fick och nu inte vet hur jag skall ta mig an!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *