Pinchos!

Idag har vi ätit på Pinchos!

Jag drack en väldigt god godisdrink! Alkoholfri som synes haha. Sjukt det här med att inte dricka alkohol kan jag ju passa på att säga. Men känns som att det är en bra sak för kroppen! Sjukt skönt att aldrig känna sig bakis:)

Ja se så glad jag är med min drink! Med DELAD lugg och vad som ser ut som väldigt korta armar men äääääh!

Hängde med mina favvisar, aka min söta familj<3

Men herregud ett så stort barn! Han var ju så pytteliten alldeles nyss?! Och då träffade jag honom ändå inte när han var som minst. Söt är han iallafall det är ju en sak som är säkert!

Ja så vi åt massa smårätter med pyttesmå gafflar. Min drink var nog godast av allt. Väldigt tjusig inredning tyckte jag! Jag bara “men kolla våran lampa är ju överallt!” Helt exalterad länge innan Carro påpekade att det är ju inte vår lampa, det är Camillas en trappa ner haha. Bra att man har koll.

Var en karusellhäst på väggen där vi satt. En vacker dag SKALL jag ha en karusellhäst alltså.

Aja ny vecka imorgon då. Känner mig inte riktigt redo för en jobbvecka alltså men roliga saker händer också så det är ju kul. Jag skall göra en intervju till podden, JAG SKALL AVSLÖJA MIN ASSTORA HEMLIGHET HÄR I BLOGGEN, jag skall på pedikyr och även få gellack för första gången i mitt liv, det är dessutom Carros och min bröllopsdag i slutet av veckan och jag har planerat en dejt som jag tror kommer bli himlans fin! Kan ju inte bli så mycket annat när det är med världens vackraste love of my life men ändå! Hoppas solen fortsätter skina och det blir lite varmare också så det finns hopp om en VÅR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *