Effektiv dag skulle jag säga ändå

Jojo här står man och är stolt! För gissa vem som har spelat in allt till första poddavsnittet idag?! Ajamän! JAG. Nu skall jag bara montera ihop alla delar, klura ut vissa tekniska saker som hur man får upp det och hur man mäter hur många lyssnare man har, alltså vet någon så hook me up! Tekniska saker är ju trots allt det som gör mig mest arg, allt som oftast.. Ja så idag har jag haft besök här i min lilla poddstudio, mycket trevligt! Tanken är att avsnittet skall komma ut på tisdag om jag inte redan nämnt detta.

Innan poddbiten tog vid så var jag på PEDIKYR. Smygfotade en bild.

Här får jag gellack om någon undrar vad som sker. Himla skön behandling alltså. Men har lite svårt för att ta emot sådär, vill liksom ge något tillbaka, förutom pengar då. Skall bli bättre på den saken.. Får helt enkelt gå på fler och fler behandlingar tills jag vänjer mig:)

Sedan köpte jag assnygga solglasögon och en pizza och gick hem för att förbereda inför podding. Varit ledig idag, eller sjukskriven då, skall vara det några onsdagar. Bra grej. Hoppas det får ordning på mig.

Imorgon skall jag först göra en sak jag är nervös för och senare på dagen, framåt kvällen kanske, så skall jag tell you min big secret!!!! Iiiihk så spännande!! Tycker till och med jag^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *