Jag är gravid!

Nej men vet ni vad nu är det faktiskt dags att avslöja det där jag gått och hintat om i vad som känns som forever. Vet inte hur jag skall lägga upp en sådan här storslagen sak så jag säger det bara rakt av: jag är gravid! Carro och jag skall bli föräldrar! Sjukt nog har nu halva tiden tills bebisen är här typ redan gått. I mitten av juli planeras hen vara här <3

Har gått och sugit på denna lilla karamell rätt länge nu hehe. Vi längtar typ ihjäl oss tills vi får träffa den lilla, lilla personen i min mage. Få se vem det är, vad den har för personlighet, hur den ser ut.

Jag ville ju inte ens ha barn innan men något med Carro provocerade fram en barnlängtan i mig och ja, här är vi nu:)

Som ni kanske förstår är denna graviditet inte direkt till följd av något misstag hehe utan både planerad och efterlängtad. Så sjukt och fint och fantastiskt att jag har en liten, liten bebis i magen!

Okej nu skall jag smälta att jag har berättat!

18 thoughts on “Jag är gravid!

  1. Av någon anledning är jag bra på att ana när någon är gravid och tänkte att hemligheten är helt klart bebisrelaterat ? grattis! När borde det vara dags?

  2. Grattis!!!
    Du får gärna utveckla lite hur du tänkt kring barn tidigare och vad som ändrats nu. Är själv snart 36 år gammal (singel) och känner fortfarande att jag inte vill ha barn. Ser dock flera i åldern 35-40 som haft den inställningen också och sedan har det blivit barn ändå till sist. Får mig att bli lite stressad trots allt, tänk om det är något jäkligt fundamentalt jag går miste om ändå?!

  3. Åh jag tänkte att jag inte skulle kommentera på gamla inlägg som jag brukar, men nu måste jag ju skriva grattis!! Så himla fint, ett nytt litet liv <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *