Ett år som gift! Borderlineår deluxe.

Idag har jag varit gift med den här ultrasnygga bruden i ett år! Det firade vi med att igår gå ut och äta på Magic Flamingo där vi bland annat åt friterad avocado

Skulle väl säga att det var mer intressant än gott men skall prova att göra det själva ändå:P Åt massa gott och spännande och läskigt. Jag dreglade lite över drinklistan.. Verkar vara väldigt goda drinkar här! Får återkomma om ett halvår.

(Mina bröst alltså.. Det är dem Carro egentligen tar bild på här men HELLO kolla stora! Skall försöka sluta hetsa om dem nu haha, men svårt.)

Sedan gick vi till Barleys och drack lite öl (ja jag alkoholfri då alltså), som vi så himla fint och gulligt blev bjudna på pga bebisnyheten som de snappat upp!! Fint <3

Efter det gick vi till Kville Biljard dit jag bjudit några andra noggrant utvalda personer, och spelade shuffleboard! Kul men jag suger ju som vanligt på sportiga saker. Bittert, vill ju vara bäst.

Sedan gick vi alla hem och spelade klädpoker. En mycket mogen aktivitet och extra pepp för mig som nykter såklart.. Jag förlorade dessutom.

MEN detta året alltså, första året som gift. Ett sådant fruktansvärt år det har varit! Men också det finaste. Skulle ett år kunna ha borderline hade ju detta lätt varit ett borderline-år.

Bra saker: BEBIS, gifta oss, åka till London, campa på sommaren, varm sommar (ja jag vet att det även är panik men.. skönt), fixat fina saker i hemmet.

Dåliga saker: Trulsa dog, Trulsa var sjuk, jag blev traumatiserad, jag kom(mer) inte över det, jag blev utmattad, jag blev sjukskriven, jag gav upp det här med att skaffa barn när det inte hade funkat och var jätteledsen över det (ja sedan gjorde vi ju ett försök till ändå och då funkade det:) Men HADE gett upp och var väldigt ledsen för det).

SÅ MY GOD alltså. Vad bra och dåligt det har varit. Men med mig och Carro har det varit bra och att ha varit GIFT har varit helt fantastiskt, jag älskar att referera till henne som “min fru” och att ha samma efternamn som henne. Utan henne hade det här året inte haft borderline utan varit gravt deprimerat och ja, jag föredrar borderline. Utan henne hade detta varit mitt sämsta år i hela livet, nu är det inte det, nu är det också det bästa.

Ser fram emot alla år i evighet med henne vid min sida!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *